Home » De praktijk » Nieuws

Nieuws

1-10-2016:

Momenteel hebben wij 3 stagiaires, Karin en Emma zijn beide derdejaars en lopen bij ons hun Masterstage. Sanne is eerstejaars  en is elke donderdag op de praktijk aanwezig.

15-09-2016:

Vanaf heden kunnen ook volwassen bij ‘ons’ terecht. Bas van der Laan, fysio,- en manueel therapeut heeft sinds 1-9-2016 de deuren van zijn praktijk geopend bij ons op de Oude Munt. Bas is een ervaren fysi0,- manueel therapeut met reeds 10 jaar ervaring. Naast zijn eigen praktijk is hij momenteel ook nog werkzaam in een praktijk in Leusden. Bas behandelt zowel volwassen als kinderen. Meer informatie over Bas en zijn praktijk kunt u vinden op www.fysiopraktijkbas.nl

01-09-2016:

Sinds 1 september werkt Ianthe van der Deijl-Woudenberg niet meer bij ons. Zij heeft besloten zich volledig op haar eigen praktijk en gezin te richten! Wij wensen Ianthe heel veel succes nu en in de toekomst!

01-03-2016:

Op 25 en 26 maart gaan zowel Annette als Agnes de cursus “Medical Taping voor Kinderfysiotherapeuten” volgen.

In juni gaan Annette, Ianthe en Agnes de workshop: zuigelingenasymmetrie 3: ‘A Specialist Course’ volgen. Deze workshop is onlangs uitgebracht en zo zijn wij bij Kinderfysiotherapie Bengels en Kanjers als 1 van de eerste op de hoogte van de nieuwste ‘state of the art’ omtrent zuigelingenasymmetrie. Alledrie hebben we reeds workshop 1, zuigelingenasymmetrie; plagiocephalometrie en workshop 2, zuigelingenasymmetrie; diagnostiek en interventie met goed gevolg afgerond.

Daarnaast staat in maart ook de thema-avond: ‘rode vlaggen’ binnen de kinderfysiotherapie omtrent orthopedische aandoeningen op de agenda.

Kortom: ook in 2016 zitten we zeker niet stil en houden we onze kennis up-to-date!

29-09-2015:

Vanaf heden heten wij de stagiaires Kim, Tessa en Chantal van harte welkom.

15-07-2015:

Op 10 juli jl. is onze collega Ianthe bevallen van een gezonde zoon.

12-12-2014:

Komt u ook komende zondag 14 december “Gluren bij de buren”. U kunt deze dag genieten van diverse optredens van improvisatietheater ‘Voorheen met Matthijs’. Uiteraard kunt u deze dag ook gelijk rondkijken in ons mooie pand en vragen stellen aan de diverse zorgverleners die hier werkzaam zijn! Zijn wij u zondag?

01-11-2014:

Wij gaan overstappen naar een ander systeem om uw dossier bij te houden. Hierdoor kan het voorkoen dat wij de komende tijd iets langer achter de computer zitten dan u van ons gewend bent, omdat ook wij moeten wennen aan dit nieuwe systeem. In de toekomst betekend dit echter dat we juist minder tijd kwijt zijn achter de computer en u dus nog beter van dienst kunnen zijn! Voor de komende periode hopen wij op uw begrip als de administratie tijd dus iets langer is dan u van ons gewend bent.

25-09-2014:

Uitbreiding dienstverlening op de Oude Munt 24 a-b. Naast ons vind u nu ook 2 logopediepraktijken, een yoga4you (kinderyoga), Sterik (kinder,- en jeugdtherapie),  en een remedial teacher op ons adres! Meer informatie vind u onder het kopje: samenwerking.

23-09-2014:

De komende weken kunt u ons ook weer  tegengekomen bij Medifit Barneveld. Helaas heeft Sjoerd zijn kuitbeen op 2 plaatsen gebroken waardoor hij een aantal weken uit de running zal zijn. Wederom beterschap Sjoerd!

01-09-2014:

Vanaf heden zijn wij officieel ‘masterstage’ adres van de Hogeschool van Utrecht. Dit houdt in dat wij meerdere malen per jaar stagiaires krijgen in de allerlaatste fase van hun opleiding. Zij komen kortdurend (8 dagen) meelopen bij ons in de praktijk waarin zij moeten laten zien dat zij een volwaardige beginnende collega kinderfysiotherapie zijn.

14-03-2014:

Omdat wij graag onze kennis op peil houden zullen wij de komende tijd deelnemen aan de volgende cursussen:

– hypermobiliteit

– de excessief huilende baby

– syndromen onder de loep

06-03-2014:

Wij heten Chantal van harte welkom in onze praktijk. Chantal loopt de komende 15 weken stage in onze praktijk.

jan-febr 2014:

De komende weken kunt u ons tegenkomen bij Medifit Barneveld i.v.m. ziekte van hun kinderfysiotherapeut. Wij wensen Sjoerd veel beterschap!

10-10-2013:

Welkom op onze vernieuwde website. De komende tijd zullen er nog wijzingen plaats vinden maar kijkt u gerust vast rond!

01-10-2013:

Wist u dat u ons ook kunt volgens op Twitter en Facebook?

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/BengelsKanjers

Facebook: https://www.facebook.com/KinderfysiotherapieBengelsenKanjers

 

06-09-2013:

Wij heten Willeke en Joyce van harte welkom in de praktijk. Zij zullen de komende tijd stage bij ons lopen. Mocht u bezwaar hebben tegen hun aanwezigheid kunt u dit aangegeven bij uw kinderfysiotherapeut.