Home » De praktijk » Team

Team

Ons team bestaat uit 2 enthousiaste, geregistreerde kinderfysiotherapeuten.

Annette Durieux

Eigenaresse van de praktijk sinds 2007. Annette is sinds 2007 eigenaresse van de praktijk en werkzaam op beide locaties.

Agnes van der Straat

Sinds 1 januari 2009 ben ik samen met Annette eigenaresse van Kinderfysiotherapie Bengels en Kanjers. Ik werk reeds sinds 2002 als fysiotherapeut en sinds 2005 ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut.  In 2008 heb ik mijn diploma kinderfysiotherapie behaald. Nog steeds volg ik met enige regelmaat diverse cursussen om up-to-date te blijven. Je kunt me zowel in Amersfoort als in Leusden op de praktijk tegen komen. Daarnaast ben ik ook de trotse moeder van 3 Bengels van 9, 8 en 6 jaar.

 

Stagiaires:

U kunt regelmatig stagiaires van de verschillende opleidingen kinderfysiotherapie tegenkomen in onze praktijk. Wij zijn masterstage adres van de Hogeschool van Utrecht, wat inhoudt dat wij regelmatig stagiaires hebben die 8 dagen stage komen lopen. Zij zitten in de laatste fase van de specialisatie tot kinderfysiotherapeut. Daarnaast begeleiden wij ook stagiaires voor langere tijd van alle 3 de opleidingen tot kinderfysiotherapeut.

Al onze stagiaires zijn geregistreerd fysiotherapeut en volgen nu de specialisatie tot kinderfysiotherapeut. Onze stagiaires zullen zoveel mogelijk handelingen zelfstandig verrichten, echter altijd onder supervisie van een van ons.

Mocht u hier bezwaar tegen hebben, verzoeken wij u dit vooraf kenbaar te maken aan ons. Dan kunnen wij hier rekening mee houden.