Wij gaan de uitdaging aan voor het goede doel! #STEPtember

Het team van Kinderfysiotherapie Bengels en Kanjers gaat de uitdaging aan! Door met ons team 28 dagen lang, elke dag 10.000 stappen per persoon te zetten hopen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Cerebrale Parese. We starten dinsdag 1 september. Onze collega (en ex-stagiaire) Maxine van Es van (kinder)Fysiotherapie Utrecht Oost loopt ook met ons mee.

Cerebrale Parese

Cerebrale parese is de meest voorkomende lichamelijke beperking bij kinderen. Soms hebben de kinderen ook een cognitieve beperking. Het is een aangeboren hersenbeschadiging die is ontstaan tijdens de zwangerschap, de geboorte of in het eerste levensjaar. Zuurstofgebrek kan cerebrale parese veroorzaken. Vroeger werd cerebrale parese spasticiteit genoemd. Mensen met cerebrale parese kunnen moeite hebben met bewegen, communiceren, zien, eten en leren. Cerebrale parese heeft op iedereen weer een ander effect. Sommige mensen mankeren op het eerste gezicht niets, terwijl anderen 24 uur hulp nodig hebben. Het leven met cerebrale parese is voor velen belastend en moeilijk. Hulp is daarbij onmisbaar.

STEPtember zorgt ervoor dat deze hulp betaald kan worden. En het verschil kan maken voor iemand met cerebrale parese. En daarom lopen wij mee!

Steun jij ons?

Vind jij het net als ons belangrijk dat ook deze kinderen de hulp krijgen die zij verdienen? Doneren kan via; https://www.steptember.nl/fundraiser/kinderfysiobengelsenkanjers

Ook zullen wij op beide locaties een spaarpotje neerzetten waarin u, indien gewenst, een geheel vrijblijvende donatie kunt doen. Wij zullen er voor zorgen dat ook dit bedrag op de rekening van STEPtember komt! 

 

Van links naar rechts: Annette, Agnes, Joske, Sanne

Social media

We zullen regelmatig updates plaatsen over onze prestaties op onze social media kanalen. Dus als je niks wil missen; volg ons dan vooral!

Facebook: https://www.facebook.com/KinderfysiotherapieBengelsenKanjers

Instagram: https://www.instagram.com/kinderfysio_bengels_kanjers/