kind met een beer

Kinderfysiotherapie speciaal voor kinderen

Kinderfysiotherapie Bengels en Kanjers is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen tussen de 0 en 16 jaar. Onze manier van benaderen is hier volledig op afgestemd. Ook zijn de ruimtes kindvriendelijk.

babyvoetjes

Jouw kind centraal

Wij kijken voornamelijk naar de lichamelijke problematiek van jouw kind. Daarbij houden we ook andere zaken in het oog die belangrijk zijn voor de algemene ontwikkeling.
Bengels en Kanjers doet er alles aan om jouw kind de best mogelijke behandeling te geven. De kinderfysiotherapeuten vullen elkaar aan en werken samen. Daarbij durven we ons ons kwetsbaar op te stellen naar kinderen, ouders en naar elkaar.
Elk kind is uniek. We werken dan ook met een persoonlijk en passend behandelplan. Dat sluit volledig aan op de behoefte en vermogen van jouw kind.

Behandelen

  • Het kind krijgt de meest professionele behandeling
  • We maken creatief gebruik van oefenmateriaal
  • We behandelen op hulpvraag en houden hierbij het behandeldoel in de gaten
  • We houden de voortgang van jouw kind goed in de gaten en stemmen dit af met jou als ouder
kind met een beer

Kinderfysiotherapie

Na de 4-jarige opleiding fysiotherapie, hebben we nog 4 jaar gestudeerd om kinderfysiotherapeut te worden. We blijven up-to-date door regelmatig cursussen te volgen.

Stagiaires

Regelmatig hebben we stagiaires bij Bengels en Kanjers uit verschillende opleidingen kinderfysiotherapie.

Zij volgen een masterstage en zitten in de laatste fase van de specialisatie tot kinderfysiotherapeut.

Ook begeleiden we stagiaires voor langere tijd tot kinderfysiotherapeut. De stagiaires zijn geregistreerd fysiotherapeut en volgen nu de specialisatie tot kinderfysiotherapeut.

De stagiaires werken zoveel mogelijk zelfstandig maar altijd onder onze supervisie. Als je daar bezwaar tegen hebt dan kun je ons dat gerust melden.